Ultima Ora

12:23 CSM Alexandria- UCB Târgu Jiu, în optimile Cupei României la handbal masculin

La sediul Federației Române de Handbal, a avut loc, marţi, tragerea la sorți a meciurilor din cadrul optimilor de finală ale Cupei României masculin. Echipa Universității “Constantin Brâncuși” va întâlni CSM Alexandria. Meciul este programat pentru data de 8 decembrie și se va disputa pe terenul echipei din Alexandria.

Gorjenii și-ar fi dorit să înfrunte o echipă de top din handbalul românesc, iar meciul să se dispute la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Sorții au decis însă altceva, iar UCB Târgu Jiu va întâlni în optimile de finală ale Cupei României tot o divizionară A, CSM Alexandria.

“Va fi o deplasare grea, echipa din Alexandria practică un joc foarte bun pe teren propriu, fiind an de an în primele trei locuri în cadrul Seriei B, în care evoluează. Sper să ne rezolvăm problemele medicale și să producem surpriza în Cupa României. Se știe că această competiție este una a surprizelor”, a declarat, pentru Radio Infinit, imediat după tragerea la sorți, Robert Sakizlian, directorul sportiv al grupării gorjene.

CSM Alexandria face parte din Seria B a Diviziei A. Echipa din Teleorman este pe locul 2 în serie și, până în acest moment, a înregistrat șase victorii și două înfrângeri.

Programul optimilor, 8 decembrie:

CSM ALEXANDRIA – UCB TÂRGU JIU
CSM Făgăraș – HC Dobrogea Sud Constanța
CSM Sighișoara – HC Buzău
CSM Focșani – Potaissa Turda
Dinamo București – Dunărea Călărași
CSU Pitești – SCM Poli Timișoara
Minaur Baia Mare – CSM Bacău
U Cluj – CS Magnum Botoșani

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here