Ultima Ora

12:23 Prefect, IZOLAT în clădirea prefecturii

Prefectul județului Hunedoara, Vasile Potecă, este izolat în clădirea prefecturii după ce a intrat în contact cu unul dintre cei trei liberali infectați cu COVID-19.

Parlamentarii nu sunt singurele victime ale senatorului Vergil Chițac. Nouă cazuri, printre care și fiul lui, au fost confirmate în județul Constanța, după ce Chițac a participat la o petrecere cu 400 de persoane de Ziua Femeii.

“La această oră sunt autoizolat, împreună cu directorul de cabinet, în sediul Instituției Prefecturii Hunedoara. Nu am avut nicio reținere. Ieri, în situația în care a trebuit să gestionez o criză teribilă pentru că, pe lângă cei trei oficiali demnitari, eu am avut și problema cu cazurile de coronavirus din Valea Jiului și Deva. Eram într-o anumită dinamică, trebuia să stabilesc cine face anchetele epidemiologice, era vorba de desfășurarea acțiunilor. Și șeful IJJ și șeful de la ISU s-au autoizolat la sediu. Toți ne-am autoizolat pentru că am participat toți la o videoconferință în aceeași sală. Respectăm procedurile, suntem autoizolați în sedii, comanda merge înainte, nu s-a întrerupt nimic. Urmărim anchetele epidemiologice, facem ce trebuie să facem și rămânem pe poziții”, a spus Vasile Potecă la Antena 3.

În județul Hunedoara, în momentul de față, 661 de persoane sunt aflate în izolare, 31 în carantină instituționalizată și 9 persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here