Ultima Ora

12:23 Evoluția coronavirusului în România

Până sâmbătă, 7 martie, pe teritoriul României au fost confirmate 9 cazuri de infectare cu virusul COVID-19 (coronavirus). Trei dintre persoanele depistate infectate au fost declarate vindecate şi externate deja.

În acest moment, cele 6 persoane purtătoare ale virusului sunt internate în centre medicale din Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi şi Craiova. Conform stiripesurse.ro, starea lor de sănătate se prezintă după cum urmează: pacienţii internaţi la Timişoara şi Craiova nu prezintă simptome şi au o stare generală bună. Pacienţii internaţi la Cluj-Napoca şi Iaşi prezintă stare de sănătate ameliorată faţă de momentul internării, fără febră.

Vineri, 6 martie, au fost înregistrate 86 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112, cele mai multe fiind efectuate din Timişoara, 14. De asemenea, în cursul zilei de vineri au fost efectuate 1079 de apeluri la linia TELVERDE (0800 800 358) deschisă special pentru informarea cetăţenilor. Cetăţenii români din străinătate pot solicita informaţii la numărul de telefon +4021.320.20.20. La nivel naţional se află în carantină 16 persoane, pentru alte 12.927 de persoane fiind dispusă măsura auto-izolării la domiciliu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here