Ultima Ora

12:22 De unde pot fi ridicate cardurile pentru masa caldă. Anunțul Primăriei Târgu-Jiu

Primăria Municipiului Târgu-Jiu, prin Direcția Publică de Protecție Socială, informează cetățenii că, în perioada următoare, vor fi distribuite 196 de carduri pe suport electronic pentru masă caldă.

Tichetele sunt pentru persoanele cu vârsta de peste 75 de ani și beneficiarii de indemnizație socială pentru pensionari sau alte drepturi plătite prin casele naționale de pensii, însemnând pensia minimă garantată, în valoare de 800 de lei pe lună. De asemenea, de carduri pentru masă caldă vor beneficia și persoanele fără adăpost, la ”Casa Iris” din Târgu-Jiu, fiind cazate, în prezent, 27 de persoane.

Cardurile pot fi ridicate de la Centrul Magnolia, situat pe strada Olteniței, nr.5, în apropierea Autogării Târgu-Jiu, de luni până vineri între orele 08:00-16:00, dar și sâmbăta și duminica între 09:00- 16:00. Termenul limită de distribuire este data de 16 noiembrie 2020. Cetățenii care nu se pot deplasa, din cauza vârstei sau a stării de sănătate, pot apela numărul de telefon 0253.238.056, pentru a solicita să le fie livrate cardurile la domiciliu.

Tichetele pentru masa caldă, sub formă de carduri electronice, vor putea fi folosite începând cu luna decembrie, atunci când Ministerul Fondurilor Europene va încărca sumele cuvenite, acestea fiind în valoare de 180 pe lună, fiecare beneficiar putând folosi 40 de lei pe zi.

Comment here