Ultima Ora

12:21 Vor să facă stațiune montană lângă Horezu

Doi oameni de afaceri, Alessio Karkhi şi Nicu Hagivreta, au anunţat, luni, că investesc 10 milioane euro în prima fază a Murotti Valley, cea mai nouă staţiune montană a României, amplasată în zona Vârful Roman(1.850 de metri), situat la aproximativ 17 kilometri de oraşul Horezu.

”Alessio Karkhi şi Nicu Hagivreta, doi oameni de afaceri pe plan local, au demarat dezvoltarea proiectului turistic Murotti Valley, amplasat în zona Vârful Roman (1.850 de metri), situat la aproximativ 17 kilometri de oraşul Horezu, judeţul Vâlcea”, arată un comunicat.

Prima fază a proiectului implică realizarea a 74 de vile, două restaurante, două pârtii de schii, împreună cu instalaţiile aferente şi a unui hotel, care va include şi toate facilităţile specifice. Într-o primă etapă, vor fi construite 39 de vile în primul trimestru al lui 2021, iar restul, de 35, la finalul anului viitor.

Cele 74 de vile din prima fază vor avea două, trei şi patru camere şi vor avea suprafeţe construite totale cuprinse între 127 de metri pătraţi şi 180 de metri pătraţi, cu terenuri pornind de la 315 metri pătraţi şi două locuri de parcare individuale şi cu preţuri pornind de la 130.500 de euro plus TVA. Toate unităţile locative vor fi dezvoltate utilizând tehnici şi soluţii de construcţii certificate ‚verde’, cu un impact cât mai redus asupra mediului înconjurător, iar fiecare vilă va beneficia de soluţii preferenţiale de design, utilare şi mobile din partea Rovere Mobili.

”Proiectul va oferi şi un pachet unic în România destinat investitorilor: cei care vor achiziţiona pentru investiţie vor avea drept de folosinţă 30 de zile pe an şi vor avea garantat un randament anual de 7% pe o perioadă de 11 ani – cea mai mare perioadă de acest tip din România”, se menţionează în comunicat.

Alessio Karkhi a fost implicat în mai multe proiecte rezidenţiale din zonele de nord şi de sud ale Capitalei, în timp ce Nicu Hagivreta a deţinut 50% din Dent Estet, cea mai mare reţea locală de clinici stomalogice, ieşind din afacere în 2017.

În ansamblu, Murotti Valley va fi o staţiune turistică integrată, cu un potenţial de până la 1.000 de vile şi cu o multitudine de facilităţi şi opţiuni de petrecere a timpului liber indiferent de anotimp. Murotti Valley este prevăzut să includă, la finalizarea integrală, peste 50 de kilometri de pârtii de schi, terenuri de tenis, trasee pentru biciclete, trasee prin pădure, tiroliană, magazine şi spaţii pentru servicii şi închiriere de echipamente sportive, ATV-uri şi snowmobile, piscine în aer liber, domeniu de vânătoare, herghelie, teren de golf, fermă şi un parc pentru copii. La final, proiectul este prevăzut să includă şi un campus universitar al prestigioasei universităţi din industria ospitalităţii din Laussane, Elveţia, un centru de îngrijire şi de relaxare pentru seniori cât şi o clinică de detoxifiere.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here