Ultima Ora

12:20 Prima asistentă vaccinată anti-Covid a primit a doua doză

A început faza de rapel pentru personalul din etapa întâi a campaniei de vaccinare, astfel că medicii şi angajaţii din serviciile sociale primesc cea de-a doua doză de vaccin anti-Covid.

Printre cei vaccinați la Institutul „Matei Balș” din București au fost, duminică dimineață, medicii Adrian Streinu Cercel și Adrian Marinescu, dar și Mihaela Anghel, asistenta care a fost prima persoană imunizată contra virusului, în România. Mihaela Anghel a povestit că, după ce a fost vaccinată, a primit foarte multe comentarii care au afectat-o inițial.

„În prima zi m-au afectat puțin, ulterior am încercat să nu le mai citesc, am încercat să nu mă afecteze. Eu m-am simțit privilegiată, am mulțumit tuturor că am fost aleasă să fiu prima persoană vaccinată din România. Din moment ce mi-am ales meseria asta, nu mi-a fost teamă. Situația în spital este încă destul de grea, dar încercăm să facem față. Avem speranța că prin acest vaccin scăpăm de pandemie”, a declarat asistenta.

Mihaela Anghel a îngrijit primul pacient infectat cu SARS-CoV-2 din România şi a fost prima care a primit vaccinul împotriva COVID-19.

Comment here