Ultima Ora

12:20 Au strâns fonduri pentru caravana medicală AUR

Candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Gorj, Adrian Zorlescu, a participat, luni seara, la un eveniment de strângere de fonduri pentru caravana medicală a Alianței pentru Unirea Românilor.

„Aseară am participat cu entuziasm la evenimentul de strângere de fonduri organizat pentru caravana medicală AUR, o inițiativă umanitară de o importanță majoră pentru românii cu nevoi medicale. Această participare a consolidat convingerea mea fermă că AUR este un partid dedicat bunăstării cetățenilor, luptând constant pentru îmbunătățirea vieții lor.

Caravana medicală AUR se remarcă prin amploarea sa, activând în toate județele țării și oferind gratuit servicii medicale de calitate celor care nu își permit accesul la sistemul sanitar privat. Am avut privilegiul de a discuta cu domnul președinte George Simion, domnul prim-vicepreședinte Marius Lulea, domnul secretar general Titus Păunescu, domnul Mohammad Murad, Președintele oamenilor de afaceri, și domnul Mihai Enache, coordonatorul Caravanei AUR și candidat pentru Primăria București.

Toți cei implicați în acest proiect au demonstrat o unitate exemplară și o dedicare totală luptei pentru binele românilor. Această implicare personală a liderilor AUR evidențiază respectul și considerația pe care le acordă nevoilor cetățenilor.

Participarea mea la evenimentul de strângere de fonduri a fost o experiență semnificativă, consolidând încrederea mea în valorile și principiile partidului AUR. Sunt convins că prin implicarea activă a fiecăruia dintre noi, proiecte precum caravana medicală AUR pot contribui semnificativ la o Românie mai sănătoasă și mai prosperă” spune Adrian Zorlescu.