Minerit și Energie

Deputatul Miruță, avertisment pentru liderii PNL: Să nu încerce să-i ducă cu zăhărelul pe sindicaliștii din minerit și energie!

Deputatul USR-PLUS Radu Miruță a reacționat, pe pagina de socializare, după ce deputatul PNL Gheorghe Pecingină a declarat că a fost identificată soluția pentru ca legea de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energie să devină aplicabilă, urmând să fie prezentată, sâmbătă, liderilor sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

“Soluția miraculoasă pentru aplicarea legii este legea însăși domnilor și dacă Ministerul Muncii, pe care cu dezonor îl conduce PNL, ar fi dovedit mai multă bună credință și competență, ea, legea, ar fi fost demult aplicată și pentru bucata cu pensionarea (partea cu cei care rămân în activitate și acum toți sunt în conditii speciale, în urma acestei legi, este deja aplicată). Fiecare zi care trece, fără aplicarea acestei ultime părți din lege, este o bătaie de joc la adresa muncii grele a celor din minerit și energie și a nedreptăților la care au fost supuși timp de 30 de ani. Aplicați legea odată și terminați cu jocurile de imagine pe timpul și nervii oamenilor! Ați întins coarda prea mult! Ajunge!”, a notat Radu Miruță pe Facebook.

Comment here