Ultima Ora

12:17 Miruță, după vizita lui Orban: Să nu abordezi problemele principale ale județului, înseamnă că nu te interesează!

Liderul USR Gorj, Radu Miruță, critică, pe pagina de socializare, atitudinea premierului Ludovic Orban din timpul vizitei făcute, vineri, la Gorj.

Ludovic Orban și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au fost prezenți pe Transalpina în vederea recepţiei lucrărilor de reabilitare a 32 de kilometri de drum. Anterior, au avut o întâlnire, la Novaci, cu primarul Dumitru Leuștean.

“Să treci prin Rânca și să te faci că plouă pe subiectul celor 3,6 milioane de euro aruncați pe un sistem de canalizare nefuncțional vreodată, dar despre care Comisia Europeana a început să întrebe, înseamnă că ești complice. Să treci prin această zonă montană, în care există cele mai multe investiții private din județ, de după Revoluția din 1989, dar unde primarul PNL de la Novaci nu a pus nici măcar un metru de asfalt, drumuri pe care îți spargi baia de ulei a mașinii, înseamnă că nu te interesează de fapt de problemele reale. Să vii la echipa PNL Novaci și să te faci că plouă de conviețuirea foarte confortabilă dintre PNL și PSD de acolo, înseamnă ca mimezi lupta anti- PSD” spune Radu Miruță.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here