Ultima Ora

12:16 Ministru, acuzat că a fost COLABORATOR al Securității

Ministrul de Interne, Marcel Vela, scrie, pe facebook, că observă o „efervescenţă crescută” a atacurilor la adresa sa, după ce ar fi deranjat „prea tare lumea băieţilor deştepţi” din zona MAI. Reacția avenit după ce, pe Internet, au apărut documente care ar demonstra că a fost colaborator al Securităţii.

„Observ că în aceste zile este o efervescenţă crescută a atacurilor la adresa mea, deranjând probabil prea tare lumea ,,băieţilor deştepţi” din zona Ministerului Afacerilor Interne. Să nu uităm că MAI are un buget total de aproximativ 4 miliarde de euro şi un ministru nou, venit din provincie, fără să ştie haţişurile şi conexiunile tridimensionale din aceasta zonă, deranjează foarte multe persoane. Revenim la ultimul atac, cel cu securitatea, o ciorbă reîncalzită cu fluturaşii împrăştiaţi în campania electorală din anul 2000 împotriva unor candidaţi incomozi. Pe acest subiect SRI a dat la vremea respectivă un comunicat precum că pliantele respective sunt false (în 4 iunie 2000)”, a scris Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook.

În acest context, ministrul a publicat corespondenţa din 2001 şi Decizia CNSAS din 2007, în cazul său.

„Totodată, amintesc că s-au verificat arhivele şi în anul 2019, iar concluziile CNSAS sunt publicate acum pe site-ul www.cnsas.ro la rubrica ,,Menţinere Decizii””, a adăugat Marcel Vela.

Potrivit unui document aflat în mediul oline, Marcel Vela ar fi fost informator al Securităţii, începând cu 18 februarie 1987, el fiind „agent încasator”, ce lucra în mediul rural. La baza recrutării, conform documentului citat, se află „sentimentele patriotice”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here