Din JudetStirile Zilei

Tragedie la Bălești. Tată și fiu, găsiți decedați în locuință

Doi bărbați au fost găsiți decedați, marți, într-o locuință din comuna Bălești, cel mai probabil din cauza monoxidului de carbon. Din primele informații, cei doi aveau 35 și 58 de ani, erau tată și fiu, iar tragedia a fost descoperită de fiică.

”La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj. S-a constatat că într-una dintre încăperile locuinței se aflau două persoane de sex masculin inconștiente și fără semne vitale. Din păcate, echipajele de intervenție nu au mai putut face nimic pentru salvarea celor doi bărbați. Din primele informații, cele două persoane au utilizat o butelie cu un arzător pentru prepararea hranei și încălzit în interior” a comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

”La data de 4 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de o tânără, de 32 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că și-ar fi găsit tatăl și fratele decedați, într-o cameră a locuinței, din comuna Bălești. La fața locului, polițiștii au identificat cadavrele a doi bărbați, de 36 și 58 de ani, ambii din comuna Bălești. Cele două cadavre au fost transportate la SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă„ a comunicat Poliția Gorj.


Comment here