Ultima Ora

12:13 Poliţist din Târgu-Jiu, ridicat într-un dosar de furt în Germania. Susţine că este NEVINOVAT

Un agent din cadrul Poliţiei Târgu-Jiu a fost ridicat de poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, după ce în cazul său a fost emis un mandat european de arestare privind un dosar de furt în Germania.

Procurorii din judeţul Dolj au cerut, sâmbătă, Curţii de Apel Craiova să se pronunţe cu privire la punerea în executare a unui mandat european de arestare emis de autorităţile din Germania pe numele unui agent din cadrul Poliţiei Târgu-Jiu. Bărbatul, de 35 de ani, a fost ridicat, vineri seara, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

„Poliţiştii SIC au pus în executare un mandat european de arestare, pe numele unui bărbat de 35 de ani, din Târgu-Jiu”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Surse judiciare au precizat că poliţistul ar fi declarat că este o neînţelegere şi că va dovedi că nu are nicio legătură cu acest caz. Poliţistul nu a avut până acum niciun fel de probleme la serviciu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here