Ultima Ora

12:08 Cum ar putea arăta PASARELELE din Târgu-Jiu în viziunea unui candidat la primărie

Luminiţa Popescu, cadidatul Pro România la Primăria Târgu-Jiu, şi-a prezentat, joi, programul pentru municipiu care conţine o serie de obiective ambiţioase privind dezvoltarea turismului şi a infrastructurii. Popescu consideră obligatoriu de reabilitat cele două poduri pasarelă din Târgu-Jiu, de pe Bulevardul Unirii şi din zona Artego.

“Cele două poduri – pasarelă care realizează traversarea peste calea ferată – Pasarela care leagă Calea București cu B-dul Unirii și Pasarela “ARTEGO” sunt două obiective investiționale obligatoriu de realizat. Proiectul de reabilitare trebuie să conțină și elemente de design modern cum ar fi amplasarea unor balustradele laterale înalte, însoțite de iluminat arhitectural modern care să prezinte, într-o estetică prietenoasă, elegantă” se arată în programul candidatei Pro România.

În plus, Luminiţa Popescu spune că trecerea la nivel cu calea ferată, din zona Traian, trebuie amenajată, “pentru că este inacceptabil ca aceasta să fie manevrată manual, ca acum 40 de ani”.

“Fiind “poartă de intrare” în oraș aceasta trebuie să aibă un grad ridicat de siguranță pentru toți participanții la trafic, dar, în același timp trebuie să aibă un design modern și atractiv. Amenajarea trebuie să conțină panouri digitale informative despre orașul nostru, fie că vorbim despre informații cu caracter istoric sau cultural, însoțite de imagini sugestive, astfel încât timpul de așteptare la barieră să poată fi valorificat altfel. Se vor monta panouri digitale pe care să ruleze filme cu și despre Brâncuși” propune candidata Pro România.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here