Ultima Ora

12:07 Alexe Honcilă, reţinut pentru 20 de zile

Alexe Cătălin Honcilă, de 37 de ani, din Rovinari, a fost reținut, vineri seara, după ce s-a sustras de la cercetări într-un caz de șantaj. Acesta ar fi căutat să obțină, prin amenințări, o sumă de bani de la administratorul unei societăți comerciale din Bîlteni.

Honcilă a fost arestat preventiv pentru 20 de zile.

“Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu în dosarul nr.2867/P/2020. (…) Dispune arestarea preventivă a inculpatului Honcilă Alexe Cătălin, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj prevăzută de art. 207 alin. 1 şi 3 cu aplic. art. 41 alin. 1 şi 43 al.1 Cod penal, pe o perioadă de 20 de zile, începând cu data de 05.09.2020 până la data de 24.09.2020, inclusiv”, a stabilit Judecătoria Târgu Jiu.

Honcilă a fost reținut, vineri seara, de polițiștii din Craiova, după ce Serviciul de Investigare Criminale al I.P.J. Gorj a emis mandat de aducere, întrucât se sustrăgea de la cercetări. Acuzația este că, pe 16 august, bărbatul s-a prezentat la o societate comercială administrată de familia unui alt bărbat, de 31 de ani, din Bâlteni, unde în contexul amenințării cu acte de violență, a solicitat o sumă de bani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here