Ultima Ora

12:06 România ar putea primi interdicţie la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Roxana Cocoş (30 de ani) şi Răzvan Martin (28 de ani), care au luat medalii pentru România la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, au folosit steroizi anabolizanţi, România ajungând la 3 sportivi depistaţi pozitiv. Ţara ar putea fi interzisă la ediţia de anul acesta a Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Cei doi halterofili au fost depistaţi pozitiv la reanalizare pentru steroizi anabolizanţi de către Comitetul Olimpic Internaţional, scrie GSP.ro. Federaţia Olimpică Internaţională reanalizează probele recoltate sportivilor la precedentele Jocuri Olimpice. Ambii sportivi au folosit stanozolol, un steroid anabolizant care se foloseşte sub formă injectabilă şi tablete. E folosit pentru cei care vor să-şi îmbunătăţească starea fizică, dar arde şi foarte repede grăsimile. Roxana Cocoş a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice din 2012, în timp ce Răzvan Martin a venit acasă cu bronzul.

Pe lângă cei doi, şi Florin Croitoru, un alt halterofil român, fost depistat pozitiv la reanalizare cu steroizi anabolizanţi. Cazul său a fost prezentat în luna martie a anului trecut. Astfel, România ar ajunge la 3 halterofili depistaţi pozitiv şi ar putea fi interzisă la ediţia de anul acesta a Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here