Ultima Ora

12:00 Explozie într-un apartament din Târgu-Jiu. Femeie, de 83 de ani, cu arsuri pe fața

Explozie, joi, într-un apartament de pe strada Victoriei din Târgu-Jiu, produsă din cauza unei acumulări de gaze. O femeie, de 83 de ani, a suferit arsuri de gradul I pe față și a fost transportată la spital, informează ISU Gorj.

”Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de o deflagrație produsă la un apartament situat pe strada Victoriei din municipiul Târgu-Jiu. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj.

Echipajele de intervenție au constatat că, în urma deflagrației produsă din cauza unei acumulări de gaze de la un aparat de gătit amplasat în balconul imobilului, o persoană de sex feminin, în vârstă de 83 de ani, a suferit arsuri de gradul I la nivelul feței. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgu-Jiu.

Din fericire, deflagrația nu a fost urmată de un incendiu, nu au fost afectate alte imobile și nu s-a impus evacuarea celorlalți locatari” a comunicat Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență.

Comment here