Ultima Ora

12:00 Dăianu: Ieșirile domnului Eduard Lădaru, nedemne pentru o persoană publică

Președintele PSD Târgu-Jiu, Adrian Dăianu, taxează, într-un comunicat, atitudinea consilierului local Eduard Lădaru, care a criticat dizolvarea Biroului Politic Municipal, în ultimele zile.

Lădaru, a avut un schimb de replici, în spațiul public, cu secretarul general al PSD Gorj, Anca Bordușanu și a afirmat că actuala conducere a partidului este în derivă.

”Din poziția de președinte al organizației PSD Târgu Jiu, mă văd nevoit să reacționez la derapajele domnului Eduard Lădaru și să amendez atitudinea acestuia. Vreau să mă fac bine înțeles: aici nu mă refer doar la faptul că a reacționat împotriva colegilor mei și a noii construcții de la PSD Tg Jiu, ci pur și simplu la modul lipsit de orice suport în care o face.

De-a lungul carierei mele profesionale am reușit tocmai prin prisma faptului că am fost un tip constructiv și cu spirit de echipă, dispus la efort și, nu în ultimul rând, ca urmare a faptului că sunt un om neconflictual. Se înțelege de la sine că și în construcțiile politice funcționez în aceiași parametri. De data aceasta, însă, mă văd obligat să iau atitudine și să amendez ieșirile domnului Eduard Lădaru, ieșiri nedemne pentru o persoană publică! Asta dacă nu cumva și-a pierdut simțul ridicolului. Spun asta fiindcă, în acest moment, este singurul care pare să se hrănească din conflicte și răutăți. Am mai văzut și alte personaje, așa-zis politice, care își ascund neputința și nepriceperea în spatele acțiunilor agresive. Sunt în total dezacord cu aceste practici!

Trăim momentul unui schimb de generații, este alt suflu, altă viziune, iar meritocrația trebuie să primeze. Oamenii care au demonstrat stabilitate de-a lungul vieții, oamenii care au un bagaj de realizări, oamenii care au cunoscut succesul și care știu să pună bazele viitoarelor generații sunt cei în fața cărora mă înclin și cu care îmi doresc să construiesc politic. Doar așa putem spera la un viitor mai bun.

Încă de la primele discuții pe care le-am avut cu conducerea partidului, am fost sfătuit să aleg calitatea în cadrul construcției. M-am bucurat nespus, fiindcă eram pe aceeași lungime de undă. PSD are resursă umană, are oameni de calitate cu ajutorul cărora să aducem plusul valoare. Nu este cazul și nici nu cred că Eduard Lădaru este în măsură să facă evaluări în acest moment. Nu vreau să par răutăcios, dar îi lipsește bagajul de care vorbeam mai sus. Bagajul realizărilor profesionale, bagajul unei construcții, bagajul identității personale chiar. O spun ca o persoană care, lăsând modestia la o parte, parcurge drumul vieții treaptă cu treaptă. Nu cunosc gustul sinecurilor și nici nu mi-l doresc! Timpul a demonstrat, demonstrează și va demonstra că, atunci când un parcurs nu te mai inspiră, ideal este să îl schimbi” spune Dăianu.

Comments (1)

  1. Cat mai putem suporta de la dl Daianu, care a absolvit liceul la..seral

Comment here