Ultima Ora

11:57 PSD Gorj: Cei doi tiktokeri își dau seama că telenovela penelistă este pe final

Printr-un comunicat de presă, PSD Gorj îi acuză, sâmbătă, de „minciună şi dezinformare” pe liderii PNL Gorj, Ion Iordache şi Iulian Popescu, care au anunţat că ar fi adus 40 de milioane de lei pentru Primăria Municipiului Târgu-Jiu.

„PNL Gorj persistă în penibil și minciună! După ce s-au făcut de râs în fața întregii țări, cu filmulețele postate chiar de șeful de partid, în care umilește câțiva primari din Gorj, sau cu înregistrările făcute prin Parlament, liberalii gorjeni nu renunță! Vor să se îngroape și mai mult în penibil și le reușește încercarea! Disperarea celor doi reprezentanți ai PNL Gorj, care reiese din anunțul că ar fi atras bani pentru Târgu-Jiu, depășește sfera conduitei unui om normal. Miniciuna și dezinformarea ocupă un loc de cinste în atitudinea și comportamentul liberalilor gorjeni, care, din cauza faptelor lor, au subțiat rândurile membrilor propriului partid.

”Cine se aseamănă, se adună”, dovadă stau filmulețele pe care, după modelul șefului său, a început să le livreze și prefectul PNL, care în loc să treacă la treabă, cum îl îndeamnă propriul slogan, se postează zilnic pe TikTok. Cei doi tiktokeri își dau seama că telenovela penelistă este pe final, dar tot mai încearcă să impresioneze electoratul cu furca și târnacopul în spate, încercând să pară preocupați de soarta gorjenilor. Este cunoscută ostilitatea prefectului și a președintelui PNL Gorj față de toți cei care nu sunt în tabăra lor și faptul că recurg la metode de constrângere pentru a determina diverse persoane să li se alăture sau să li se supună. Minciunile livrate în comunicarea publică nu mai surprind, iar tot ceea ce contează este ca oamenii să cunoască realitatea, liberalii trăind în paralel cu adevărul.

Conducerea PSD Gorj, împreună cu Marcel Romanescu, au demontat fiecare minciună rostită de cei care au ca singur obiectiv capitalul electoral și au explicat modul în care municipalitatea a reușit să obțină sume consistente chiar la începutul acestui an datorită prim-ministrului Marcel Ciolacu, care a înțeles nevoile târgujienilor și pe cele ale gorjenilor, totodată! Conducerea Partidului Social-Democrat Gorj rămâne preocupată de dezvoltarea județului și de atragerea fondurilor pentru PROIECTE ÎN TOATE LOCALITĂȚILE GORJULUI!” transmite departamentul de presă al PSD Gorj.

Comment here