Ultima Ora

11:55 DSV Gorj, verificări la cofetărie

Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj fac verificări, duminică, în cofetăria din Târgu-Jiu, unde un șobolan a fost filmat plimbându-se pe pereții localului, în timp ce în interior erau mai mulți clienți.

Pe imaginile care au apărut, sâmbătă, pe Youtube și Facebook, se observă un șobolan care se plimbă nestingherit pe peretele unei cofetării din Târgu-Jiu, aflată la parterul unui bloc din centrul orașului. Potrivit reprezentanților Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj, imaginile au fost surprinse vineri.

„Colegii au fost în control duminică dimineață. I-am trimis acolo. Imaginile sunt de acum două zile. S-a confirmat. Colegii aplică o sancțiune conform legii, agentul economic nu a prezentat toate documentele. Are obligația să facă în cel mai scurt timp deratizarea. Mâine dimineață (luni – n.r.) este așteptat la sediul instituției, să prezinte contractul cu DDD-ul, adică deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie, că nu a fost contabilul firmei să le prezinte colegilor. Valoarea sancțiunii va fi stabilită luni dimineață, când o să avem o celulă de criză în situații de genul acesta, ca să luăm măsuri să nu se mai întâmple”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ion Iliuță, șeful Serviciului Control Siguranţa Alimentelor, din cadrul DSVSA Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here