Ultima Ora

11:54 Petreceri de lux, sparte de polițiști

Poliția Capitalei a spart mai multe petreceri în acest weekend, printre care și unele de lux la care au participat vedete precum Alex Velea, Antonia, Bianca Drăgușanu, Puya, Adrian Copilul Minune și Andrei Versace, potrivit surselor GÂNDUL.RO. Vedetele, care nu au respectat măsurile de prevenție, nu au purtat măști și nu au păstrat distanțarea fizică, au fost amendate.

Una dintre petrecerile de lux sparte de polițiștii Capitalei a avut loc în cursul serii de sâmbătă, 6 februarie, într-un local din Capitală, unde era celebrat un botez la care participau Adrian Copilul Minune, Bianca Drăgușanu și Andrei Versace. 30 de persoane au fost amendate la această petrecere, valoare sancțiunilor ridicându-se la peste 150.000 de lei.

Adrian Minune nu este la prima abatere în timpul pandemiei de coronavirus. Acesta a dat o petrecere acasă la el, la care au participat 15 persoane, printre care artistul Costi Ioniță, cântărețul Jador.

La cea de-a doua petrecere întreruptă de polițiști petreceau de zor Puya, Alex Velea și Antonia, potrivit surselor gândul.ro. Și aici au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 15.000 de lei. La cea de-a treia petrecere, în care oamenii nu au respectat măsurile impuse de autorități, au participat suporteri ai echipei FCSB.

Comment here