Ultima Ora

11:53 Vîlceanu a jucat baschet cu Ciucu. Liderul PNL București îl critica dur, luna trecută

Deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, a notat, pe pagina de socializare, că a jucat baschet, sâmbătă, alături de Ciprian Ciucu, președintele PNL București și primarul Sectorului 6.

”În Sectorul 6, primăria organizează evenimente la care oamenii nu vin să privească, ci chiar ei sunt protagoniștii. Am făcut echipă cu Ciprian Ciucu la competiția de streetball. Mi-a plăcut! Oameni faini, atmosfera faină și primarul cool” a scris Vîlceanu pe Facebook.

În luna aprilie, după ce Dan Vîlceanu și-a dat demisia din funcția de secretar general al PNL, Ciucu vorbea, la un post național de televiziune, despre reproșurile pe care liberalii le aduceau tandemului Cîțu-Vîlceanu.

„Lipsa de capacitate de management al unei organizații politice. O organizație politică are nevoie de un management foarte serios, vorbești de 47 de filiale, inclusiv cu sectoarele Bucureștiului, deci comunicarea a fost extrem de slabă la nivelul secretariatului general, eu am fost extrem de nemulțumit de interacțiunea pe care am avut-o cu secretarul general. Vorbeam lucruri și nu se întâmplau, deci era ca și când le vorbeam degeaba. Mai mult, se spunea că da, da, se rezolvă și nu se rezolva nimic, de aceea acest cuplu Cîțu-Vîlceanu este cumva luat la pachet, în acest moment. Trebuie să fii foarte prezent în viața partidului, dacă vrei să fii secretar general al partidului și asta o spun cu mare mâhnire și deloc cu ușurință, pentru că speram că Dan Vîlceanu, un tip mai tânăr decât mine, ar avea energia necesară și cunoștințele politice și organizatorice ca să ocupe poziția de secretar general. Deci, faptul că Dan Vîlceanu nu va mai ocupa această funcție, din punctul meu de vedere, după prestația din aceste șase luni, este un lucru bun”, declara Ciprian Ciucu.

Comment here