Ultima Ora

11:53 PSD și PNL merg separat la Capitală. Bogdan: Va câștiga candidatul cu cea mai deșteaptă campanie

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, a declarat, marţi, că, în acest moment, PSD și PNL analizează posibilitatea de a merge singure în alegeri, la Bucureşti. În opinia sa, scrutinul din 9 iunie va fi câştigat cu 26-28%, de candidatul care va reuşi să ducă ”cea mai deşteaptă campanie”.

”Cert este că, în acest moment, partidele au decis posibilitatea de a merge singuri în aceste alegeri pe Bucureşti. Cine îşi face cel mai bine campanie, cine are cel mai puţin grad de hate, cine reuşeşte să mobilizeze cel mai bine bazinele electorale ale propriului partid şi cine reuşeşte să vină cu un proiect pe Bucureşti. În momentul când vor fi toţi cei patru candidaţi, Piedone, Firea, Burduja şi Nicuşor Dan, alegerile vor fi câştigate cu 26-28%, de candidatul care va reuşi să ducă cea mai deşteaptă campanie şi care va avea susţinere din spate cel mai puternic”, a declarat Rareş Bogdan, marți, la sediul PNL.

Acesta a prezentat şi rezultatele sondajelor, analizate în coaliţie, luni.

”Un electorat extrem de mobilizat şi de asemenea nişte bazine foarte bine conturate, un bazin al PNL de 23- 24%, un bazin al PSD în jur de 30%, am văzut un bazin al USR, în jurul lui Nicuşor, în jurul a 28-29% la Bucureşti, de fapt al lui Nicuşor, la USR este mult mai jos şi de asemenea, o apariţie surpriză pe scenă, un meteorit, domnul Popescu Piedone care are peste 30% pentru că a furat puţin startul s-a anunţat candidat, s-a victimizat, deci are peste 30%”, a mai spus liderul PNL.

Comment here