Ultima Ora

11:53 Gabriela Firea, mesaj de susţinere pentru Ciprian Florescu

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a transmis un mesaj de susţinere pentru candidatul partidului la Primăria Târgu-Jiu, Ciprian Florescu.

“Îl susţin pe Ciprian Florescu pentru primăria din Târgu-Jiu. Este un om competent, onest, îi pasă de oameni. A venit la Primăria Capitalei, alături de Mihai Weber şi am discutat despre proiecte utile pentru cetăţenii din întreaga ţară, referitoare la în sănătate, educaţie, transport, infrastructură. Îl susţin din tot sufletul pe candidatul nostru la Târgu-Jiu, mă pot baza pe el, ştiu cât este de implicat şi energic” spune Firea în videoclipul electoral distribuit pe paginile de socializare ale liderilor PSD Gorj.

Gabriela Firea susține candidații PSD Gorj!

Susținerea Gabrielei Firea pentru Gorj, pentru Târgu-Jiu, pentru candidatul PSD la Primăria Municipiului, Ciprian Florescu, pentru întreaga echipă a PSD Gorj, ne onorează și ne obligă, totodată.Îi ținem pumnii Gabrielei în competiția pentru Capitală, asigurând-o că gorjenii social-democrați sunt și vor fi alături de ea, de toți colegii noștri din PSD București.

Gepostet von Mihai Weber am Freitag, 18. September 2020

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here