Ultima Ora

11:52 Verzii cer STOP subvențiilor de la stat pentru partide

Partidul Verde Gorj solicită eliminarea subvențiilor pe care partidele politice le primesc de la bugetul de stat. Liderul organizației, Adrian Tudor, a reacționat, miercuri, după ce Autoritatea Electorală Permanentă a făcută publice subvențiile pe care partidele parlamentare le-au primit în cursul lunii trecute. Este vorba despre milioane de euro despre care Tudor spune că sunt direcționate, cel mai adesea, în buzunarele câtorva lideri.

””Este strigător la cer! IMM -urile concurează pentru microgranturi amărâte de 2000 de euro, sufocate de birocrație și de combinațiile marilor companii, tinerii fermieri, inclusiv cei din Gorj, aflați la limita falimentului, se ”milogesc” la guvern să le plătească mai devreme despăgubirile pentru culturile calamitate integral de secetă, primăriile nu au bani pentru plata persoanelor cu dizabilități grave și pentru însoțitorii acestora, iar partidele parlamentare încasează de-a moaca peste 5 milioane de euro numai în luna iunie 2020”- precizează ADRIAN TUDOR, liderul Partidului Verde, filiala Gorj.

Conform Autorității Electorale Permanente pe luna iunie 2020, PSD a încasat 11,9 milioane de lei (cca 2,5 milioane de euro), PNL-6,6 milioane lei, USR-1,7 milioane lei, ALDE-1,4 milioane lei ( în condițiile în care au rămas cu câțiva parlamentari), PRORO-1, 1 milioane lei, PMP- cca 800.000 lei, și Forța Națională- 176.588 mii lei. Din banii românilor plătiți pe taxe și impozite!

Partidul Verde cere monitorizarea la sânge, la nivel național si în județe, a modului în care partidele toacă acești bani. Sunt multe semnale publice care arată nereguli majore în administrarea acestor bani. Partidul Verde  se va lupta în viitorul Parlament pentru eliminarea acestor subvenții”, se arată într-un comunicat de presă al verzilor din Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Super! Și-așa nu fac nimic pentru banii pe care-i iau degeaba!

Comment here