Ultima Ora

11:52 Bucurescu, despre accidentul finului: Mi-a spus foarte speriat că el crede că a dat peste ceva

După ce a omorât un om pe şosea, finul primarului comunei Slivileşti, care era băut, a fugit de la locul accidentului şi şi-a parcat maşina în curtea lui Sorin Bucurescu. În scurt timp, edilul s-a trezit la poartă cu criminaliştii. Şoferul s-a predat după 12 ore.

Nenorocirea s-a întâmplat noaptea. Bărbatul de 62 de ani, care mergea pe marginea străzii, nu a avut nicio şansă, fiind spulberat de maşină cu doar câţiva paşi înainte să intre în curte.

„Important era să oprească. Toată lumea greşeşte, dar nu se face. Poate, dacă el suna, poate era să fie în viaţă”, a declarat, la Antena 1, Ionuţ Duţu, fiul victimei.

„Mi-a spus foarte speriat că el crede că a dat peste ceva. Eu am zis: „Ce, ceva?”. „Nu văzui, dar eu dădui peste ceva. Nu ştiu ce să fac”, mi-a zis. „Bine, gândeşte-te!”. Şi eu am intrat în casă. Nu m-am gândit nicio clipă că a lovit un om. Nici el nu ştia”, a declarat Sorin Bucurescu, primarul din Slivileşti.

Şoferul, de 37 de ani, se întorcea acasă dintr-un alt sat, unde fusese la o petrecere cu prietenii, inclusiv primarul Sorin Bucurescu. O femeie care a auzit bufnitura puternică, a văzut apoi victima pe şosea şi a sunat la 112.

Comment here