Ultima Ora

11:50 Ecaterina Andronescu la Pro România? Ce spune fostul ministru al Educației

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a afirmat, vineri, la RFI, întrebată dacă se gândește să plece la Pro România, că „niciodată nu e bine să spui niciodată”. Andronescu a susținut, însă, că încearcă să readucă PSD acolo unde a fost el cândva.

„Eu sunt o persoană cu foarte multă constanță în comportament, zic eu. În general, dacă vă uitați la istoria mea publică, am fost un om cu un comportament constant. Sigur, niciodată nu e bine să spui niciodată, dar cred că ține de constanța aceasta să încerc aici în partid să am un punct de vedere, pe care poate îl vor împărtăși și alții și să încercăm să readucem PSD-ul acolo unde el a fost cândva”, a declarat Ecaterina Andronescu.

”Eu cred că atunci când faci parte dintr-un partid, trebuie să ai curajul să spui ceea ce gândești, nu trebuie neapărat să transmiți ceea ce gândești și poziția ta, opinia ta, neapărat printr-un vot. Poți să-i spui exact, într-o structură organizată, domnule, lucrul ăsta nu e în regulă”, a răspuns Andronescu, întrebată dacă a vrut să îi transmită un semnal de alarmă Vioricăi Dăncilă, prin absența de la vot la ordinea de zi pentru citirea moțiunii în plenul parlamentului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here