Ultima Ora

11:47 COD GALBEN de viscol și zăpadă

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat informarea meteo emisă duminică, extinzând alerta de ploi puternice și lapoviță până joi. Metereologii anunţă cod galben de viscol și zăpadă pentru zona montană din 17 județe.

Începând de luni, ora 10:30 până joi la ora 20:00, vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. Luni (23 decembrie) ploile vor fi mai frecvente în vest, nord-vest și centru unde local, îndeosebi la deal și la munte, se vor cumula cantități de apă ce vor depăși 20…30 l/mp. Din noaptea de luni spre marți (23/24 decembrie) în Maramureș și Transilvania se vor semnala precipitații mixte, apoi vor predomina ninsorile. Local și temporar, vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 50…60 km/h.

La munte vor predomina ninsorile, la început în zona înaltă, iar din după-amiaza zilei de marți (24 decembrie) și la altitudini mai joase. În special pe creste, se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Meridionali și Occidentali și vor fi rafale ale vântului de peste 80…90 km/h. Zăpada va fi viscolită si spulberată, iar vizibilitatea va fi redusă semnificativ.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here