Ultima Ora

11:46 Deputatul bătăuş nu vrea să plece din Parlament. „Este o execuţie în stil Troţki – Stalin”

Deputatul Dumitru Viorel Focşa, exclus din AUR după ce şi-a agresat soţia, spune că nu va demisiona din Parlament, aşa cum i-a cerut conducerea partidului, şi că decizia de excludere a fost “o execuţie în stil Troţki – Stalin”.

“Logica mea era, când am spus că voi demisiona din Parlament, să aşteptăm rezultatele anchetei. Juriul trebuia să ia o decizie, dar a luat-o înaintea demarării procedurii de cercetare penală. În acel juriu este o persoană care, din câte se aude, va candida pe listele de Constanţa, la alegerile parlamentare. Nu doresc să îi dau numele. A fost un linşaj mediatic. E regretabil. A fost vina mea că m-am dedicat, şapte din şapte, am muncit pentru partid, nu am avut viaţă de familie şi s-au adunat frustrări în casă”, a afirmat Dumitru Viorel Focşa pentru news.ro.

El a fost întrebat dacă ia în calcul să atace în instanţa decizia de excludere din partid.

“Nu mă gândesc la asta pentru că, dacă s-a dorit mai mult dobândirea unui procent sau două pentru imaginea partidului şi s-a călcat în picioare munca mea, înseamnă că meritocraţia despre care se vorbeşte în interior este pură demagogie. Nu îmi doresc dragoste cu forţa. Eu nu văd bine încotro se îndreaptă AUR. Dacă politica în AUR este făcută doar după goana după imagine şi nu se respectă nişte valori, nişte principii din societatea noastră, cum este Justiţia, şi facem justiţie la televizor…”, a precizat fostul deputat AUR.

El crede că excluderea sa din partid a fost o execuţie în stil Troţki – Stalin.

“Sunt conştient că am deranjat foarte multe persoane, nu mai zic în exteriorul partidului. Este o execuţie în stil Troţki – Stalin, din câtă istorie cunosc eu. Să nu credeţi că toţi din partid suntem prieteni între noi, este luptă pentru putere ca în orice adunătură de oameni. Sperăm să nu ne îndepărtăm de Dumnezeu prea mult. Îmi pare rău pentru incident”, a mai afirmat Focşa.

Deputatul Dumitru Viorel Focşa – care şi-a agresat soţia în urmă cu câteva zile – a fost exclus, sâmbătă, din AUR, partidul cerându-i să demisioneze din Parlament. Decizia a fost anunţată, într-o înregistrare video, şi de liderul partidului, George Simion, alături de mesajul: „O soţie nu trebuie lovită nici măcar cu o floare”.

Comment here