Ultima Ora

11:45 Cojocaru: Va fi cel mai dificil joc de până acum

Pandurii Târgu-Jiu se deplasează la Mehedinți pentru următorul meci din campionat. Sâmbătă, 9 octombrie, întâlnește ACS Viitorul Șimian. Echipa gazdă este pe locul 7 în clasament, cu 5 puncte acumulate, în timp ce formația pregătită de Călin Cojocaru este pe locul doi în Seria 7, cu 16 puncte. Meciul contează pentru etapa a-7-a și este programat la ora 15.00.

Formația gorjeană merge la Șimian cu obiectivul clar de a obține cele trei puncte puse în joc. Antrenorul principal al gorjenilor, Călin Cojocaru, atrage însă atenția că meciul va fi unul foarte dificil. Vor lipsi câțiva jucători, dar Cojocaru spune că are cu cine să-i suplinească.

Călin Cojocaru, antrenor principal Pandurii Târgu-Jiu: „Ne așteaptă un meci dificil. Întâlnim o echipă care are în componență jucători foarte buni, iar locul pe care-l ocupă în clasament, la ora actuală, nu reflectă realitatea. Noi venim după un parcurs echilibrat, dar se putea și mai bine, și aici mă refer la jocul echipei, dar cele mai importante rămân punctele pe care le-am acumulat. La meciul de la Șimian ne lipsesc câțiva jucători, dar avem un lot valoros, echilibrat și ne dorim să câștigăm. Cred că va fi cel mai dificil joc de până acum, dar noi pregătim acest meci cu maximă seriozitate pentru a lua cele trei puncte”.

Comment here