Ultima Ora

11:39 Bărbătești: Reținut pentru 24 de ore după ce și-a înjurat mama

Un bărbat, de 45 de ani, din comuna Bărbătești a fost reținut, joi, pentru 24 de ore după ce și-a înjurat mama, care a anunțat poliția. Bărbatul avea interdicție să se apropie de cea care i-a dat viață.

La data de 20 mai a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Bărbătești au fost sesizați de către o femeie, de 72 de ani, din comuna Bărbătești, cu privire la faptul că fiul său de 45 de ani, din aceeași localitate, a venit la poarta locuinței sale și i-a adresat injurii.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că printr-o sentință civilă emisă de către Judecătoria Târgu-Cărbunești, la  data de 15 mai a.c., a fost instituit un ordin de protecție, prin care bărbatului i s-a impus ca pe o perioadă de trei luni să păstreze o distanță de 100 metri față de persoana vătămată și de locuința de domiciliu a acesteia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecţie, iar în continuarea cercetărilor efectuate față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Comment here