Ultima Ora

11:38 Un fost fotbalist s-a aruncat de la etaj

Roland Stănescu, fost atacant la echipe de fotbal precum Petrolul sau FC Argeș, a murit, după ce s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Voluntari.

Tragedia a avut loc sâmbătă. Fostul fotbalist, în vârstă de 32 de ani, nu mai era legitimat la nici un club începând cu anul 2019, potrivit gsp.ro.

”Pe 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate. Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență. De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice. Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență”, a transmis IPJ Ilfov, într-un comunicat de presă.

Tragedia nu ar fi fost rezultatul unui accident. Apropiaţi de-ai bărbatului au mărturisit că acesta ar fi suferit de probleme psihice şi nu ar fi fost la prima tentativă de suicid. 

Comment here