Ultima Ora

11:38 Portofel cu bani și acte, găsit în parcul de lângă Spitalul Județean

Trei jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, care urmau să intre în serviciu la Tribunalul Gorj, pe timpul deplasării către obiectiv au găsit un portofel pierdut lângă o bancă din parcul din apropierea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Jandarmii au verificat conținutul portofelului, au identificat proprietarul din actele conținute, încercând în prezent contactarea acestuia în vederea prezentării și restituirii bunului. Portofelul conține o sumă de bani, acte de identificare (carte de Identitate și permis de conducere), mai multe carduri bancare, extrase cont.

”Pe timpul misiunilor executate sau în timpul liber, jandarmii gorjeni au găsit diverse bunuri personale ale cetățenilor pierdute (serviete, borsete, portmonee, acte de identitate, carduri bancare, diferite sume de bani, etc.) care au fost restituite proprietarilor. Vă recomandăm să manifestați o atenție deosebită bunurilor personale și actelor de identitate întrucât acestea conțin date cu caracter personal ale posesorului iar pierderea lor generează dificultăți” transmite IJJ Gorj.

Comment here