Ultima Ora

11:37 Unul dintre muncitorii prinși sub dărâmături la Mina Uricani a fost găsit

Echipele de salvatori au reuşit să ajungă, joi dimineaţa, la prima victimă surprinsă de tonele de moloz rezultate în urma prăbuşirii turnului de extracţie de la fosta exploatare minieră Uricani, bărbatul fiind găsit decedat.

“Unul dintre muncitorii prinşi sub turnul de extracţie prăbuşit al minei Uricani a fost găsit. Se fac eforturi pentru scoaterea acestuia de sub o placă de beton. Nu prezintă semne că ar fi în viaţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Echipele de salvare au reluat, joi dimineaţa, operaţiunea de căutare a celor doi muncitori, care au fost surprinşi sub moloz după surparea turnului de extracţie de la Mina Uricani, din Valea Jiului. O echipă lărgită a Detaşamentului Petroşani, alcătuită din nouă pompieri, a demarat acţiunea de îndepărtare a molozului rezultat în urma prăbuşirii.

Un turn de extracţie a cărbunelui din subteran, cu o înălţime de câteva etaje, s-a prăbuşit, miercuri, şi a surprins doi muncitori, cu vârstele de 31, respectiv 41 de ani, care lucrau la o firmă care se ocupă cu operaţiuni de demolare. Cei doi bărbaţi se aflau într-un utilaj care lucra la ecologizarea minei Uricani. Turnul cu schip de la Mina Uricani urma să fie dărâmat în cursul zilei de joi, în cadrul programului de ecologizare a exploatării. Turnul era folosit în procesul de extracţie a cărbunelui la exploatările miniere.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here