Ultima Ora

11:37 Poşta Română va vinde alimente. Ce vor găsi clienții la raft

Poșta Română va vinde, prin oficiile sale, produse alimentare și nealimentare. Proiectul debutează cu o etapă pilot în 4 oficii poștale din Pitești, în parteneriat cu Auchan.

Gama selecționată și pusă la dispoziție “by Auchan” este formată din aproximativ 150 de produse și este expusă pe o suprafață de vânzare de 10-12 metri pătrați în incinta oficiilor poștale. Clienții vor putea găsi aici produse de băcănie, dulciuri, băuturi, snacks-uri, dar și o selecție de articole nealimentare, transmite Poșta Română, într-un comunicat de presă.

„Ne-am dorit foarte mult să încheiem acest parteneriat cu Auchan, unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața europeană. Prin acest proiect deschidem o nouă perspectivă asupra pieței, prin diversificarea plajei de servicii oferite clienților în oficiile poștale. În același spațiu în care aceștia vor accesa serviciile noastre clasice, de astăzi, vor beneficia de o ofertă bogată de produse alimentare și nealimentare din portofoliul partenerului nostru, ceea ce va avea un efect pozitiv pentru consumatorii care îşi doresc să poată rezolva lucrurile repede şi uşor”, a spus Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română.

În funcție de gradul de satisfacție înregistrat în rândul clienților în urma etapei pilot, cele două companii își propun o extindere la scară largă a proiectului care să acopere, treptat, cât mai multe oficii poștale din România.

Comments (1)

  1. vasile a lu pruna

    Idiotii astia care conduc posta Romana sa puna mana sa igienizeze si sa varuiasca spatiile in care functioneaza oficiile postale fara sa plateasca chirie. Sa angajeze postasi fiindca cei angajati la aceasta data muncesc cate 12 ore pe zi sa imparta pensiile si corespondenta. Sa lase tampeniile astea cu comertul.

Comment here