Ultima Ora

11:37 Gilortul, victorie importantă pentru evitarea retrogradării

Divizionara C Gilortul Târgu-Cărbuneşti a obţinut cea de-a doua victorie din actuala stagiune. Gorjenii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 în faţa echipei Naţional Sebiş, într -un meci din etapa a 13-a Seriei C4.

Echipa antrenată de Mario Găman şi-a trecut în cont o victorie extrem de importantă în încercarea de a evada din zona fierbinte a clasamentului. Gilortul a început mai bine partida şi s-a instalat în jumătatea adversă de teren. Insistenţele gorjenilor au dat roade în minutul 32. A fost 1-0 pentru Gilortul, după ce Bubuioc a fost faultat în careu şi Sorea a executat bine lovitura de la 11 metri. Acesta fost şi scorul pauzei. Repriza secundă s-a derulat în aceeaşi manieră cu echipa din Târgu-Cărbuneşti hotărâtă să tranşeze soarta celor trei puncte. Marius Ion, cu golul din minutul 65, a adus liniştea în tabăra gorjenilor şi cea de a doua victorie stagională.

Gilortul: Jianu – Buzurin, Dolcescu, Ion, M. Paștiu – Oprișa – Gilceavă, Almăjanu, Codin, Bubuioc – Sorea. Rezerve: A. Paștiu, Ancuța, Cocioabă. Antrenori: Mario Găman și Boby Staicu.

Gilortul rămâne pe locul 16, ultima poziţie a clasamentului, cu 8 puncte, la egalitate cu ACS Poli Timişoara şi la doar 6 puncte de evitarea retrogradării.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here