Minerit și EnergieStirile Zilei

Ce cred angajaţii CEO despre pornirea grupului 5. „Poveşti de Petre Ispirescu”

Scepticism în rândul salariaţilor Complexului Energetic Oltenia privind repornirea grupului energetic nr.5 al Termocentralei Rovinari, a cărei modernizare ar fi costat în jurul a 140 de milioane de euro, lucrările fiind începute de mai bine de 10 ani.

Ultimele informaţii, apărute în presa locală, erau că grupul 5 va fi pornit în circa 2 luni, partea electrică nefiind finalizată.

„Pornirea grupului 5 este de campanie electorală, adevărul a fost spus de Plaveti: 1) Romelectro este în insolvență, 2) echipamente electronice și electrice care nici măcar nu au fost comandate, 3) autorizația de mediu altă problemă”, „2 luni după decesul CEO. Grupul 5 e PA. Nu va porni.”, „Povești de Petre Ispirescu!”, „Cine răspunde că distrugem sistemul energetic național și trăim cu ce importăm? Uitați-vă iarna asta cât am importat și sa vedeți peste 1 an cât vom importa! De ce Germania și Polonia închid în 2050 și noi suntem primii din UE care închidem în 2026? Și apoi trăim din importuri, că nu mai aveau mafioții bani să fure? Noi suntem mai deștepți decât Germania și Polonia? Să vedeți după 2026 preturi la curent, când închidem tot” au comentat angajaţii CEO pe un grup de pe Facebook.

Comment here