Ultima Ora

11:35 Junioarele 3 CSM Târgu-Jiu, calificate în Grupele Principale-Valoare

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu-Jiu şi-a continuat seria victoriilor din actuala ediţie de campionat. Elevele pregătite de Andrei Enache au înregistrat, sâmbătă, cea de-a doua victorie în turneul de la Slatina, după ce au trecut de CSS Petroşani, cu 37-34. Victoria menţine echipa din Târgu-Jiu pe primul loc al Seriei J. Mai mult, echipa de junioare 3 s-a calificat, de pe primul loc în serie, la următoarea fază a competiţiei, Grupele Principale-Valoare.

După victoria lejeră din primul meci cu CSS Hunedoara, handbalistele lui Andrei Enache au trecut şi de principala contracandidată din Seria J, CSS Petroşani. Meciul a fost unul echilibrat, dar la final, CSM Târgu-Jiu s-a dovedit a fi echipa mai bună.

Dan Ilieş a ţinut să fie alături de echipa de junioare 3 la meciul cu CSS Petroşani. Coordonatorul secţiei de handbal le-a felicitat pe tinerele jucătoare pentru rezultate şi modul în care au abordat meciurile.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să ne calificăm mai departe, în faza următoare din acest sezon, în Grupele Principale-Valoare. Ştiam că ne așteaptă un turneu dificil la Slatina. După prima zi, în care fetele noastre au reușit să se impună fără probleme în fața celor de la CSS Hunedoara (38-19), în jocul împotriva echipei din Petroșani fetele noastre au trebuit să muncească din greu pentru a câştiga meciul cu 37-34 . În urma celor două victorii, CSM Târgu Jiu a reușit calificarea în faza următoare a competiției. Vreau să le felicit pe junioarele noastre pentru rezultate și pentru implicarea de care au dat dovadă” a declarat Ilieş.

Comment here