Sportive

Elevele lui Andrieş, victorie în primul meci al turneului de la Târgu-Jiu

CSM Târgu-Jiu a început cu dreptul, vineri după-amiază, turneul amical „Cupa CSM Târgu-Jiu” după ce a trecut de CNE Râmnicu Vâlcea, scor 37-32, la pauză 20-14. Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduieşte timp de trei zile, în perioada 14-16 ianuarie, un turneu cu meciuri de verificare la care participă pe lângă echipa gazdă şi CNE Râmnicu Vâlcea, CSM Slobozia și CS Activ Prahova Ploiești.

În partida de deschidere a turneului de meciuri amicale de la Târgu-Jiu, echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a jucat împotriva CNE Râmnicu Vâlcea. CSM Târgu-Jiu ar fi trebuit să joace în deschidere cu CSM București 2, satelitul formaţiei din Liga Florilor, dar CSM Bucureşti nu a mai ajuns din cauza cazurilor de COVID-19 înregistrate la nivelul lotului.

Misiunea echipei antrenate de Liviu Andrieş a fost, în acest caz, una mult mai uşoară, deşi echipa oaspete a pus destule probleme pe parcursul meciului. A fost o partidă în care cei doi antrenori au rulat aproape întreg lotul avut la dispoziţie. Daniela Toader, Mădălina Olariu şi Mihaela Obedeanu nu au jucat în această partidă, ele nefiind refăcute după accidentările suferite în prima parte a campionatului. Nici Ira Zinatullina nu a apucat să joace prea mult în acest meci. Ira s-a accidentat chiar din primul minut şi nu a mai revenit pe teren. Vestea bună este că a revenit Anna Ivanenko. În plus, la meciul de vineri a debutat la echipa de senioare Alesia Cişmaşu, o jucătoare de nici 15 ani, extrem de talentată, una dintre cele mai bune din generaţia ei.

CSM Târgu-Jiu: Alina Ciuchiatu, Cristina Popovici, Elena Marica Bercu – Bianca Chiriţă, Bianca Stanca, Oana Iordache, Andreea Olariu, Valentina Toader, Anna Ivanenko, Ira Zinatullina, Gabriela Frunză, Pal Mădălina, Florenţa Ilie, Iulia Andrei, Mihaela Obedeanu, Sabine Klimek, Ramona Popescu, Alesia Cişmaşu. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. 

Comment here