Ultima Ora

11:34 Weber: Fostul premier Cîțu ar fi bine să se trezească la realitate!

Deputatul Mihai Weber, președinte PSD Gorj, atenționează că negocierile cu liberalii pentru constituirea unui nou guvern nu vor fi purtate în orice condiții.

”Fostul premier Cîțu ar fi bine să se trezească la realitate și să conștientizeze absurditatea pretenției pe care PNL o are în acest moment: de a avea prim-ministru și ministru al Finanțelor într-un eventual guvern cu PSD! Această obsesie a împărțirii funcțiilor este cu atât mai puțin justificată, din moment ce nici măcar nu se știe (încă!) cât de adâncă este groapa în care guvernele pe care le-a mai condus au afundat țara” a notat Weber, pe Facebook.

PNL şi PSD vor demara oficial negocierile pentru formarea viitorului guvern comun marţi la ora 13:00, la Palatul Parlamentului. Potrivit unor surse citate de presa centrală, negocierile vor dura aproximativ două săptămâni, intenţia fiind ca în jurul datei de 1 decembrie noul guvern să fie învestit. Echipa de negociere a PNL va fi formată din aceleaşi persoane: preşedintele partidului, cei patru prim-vicepreşedinţi şi secretarul general.

Comment here