Ultima Ora

11:34 Cupa României 3×3. Adi Roşu: Rămânem pe primul loc în clasamentul general

CSM Târgu Jiu a obţinut locul 2 la Turneul 3 de calificare a Cupei României 3×3. Formaţia gorjeană a pierdut, în finala turneului, în faţa echipei Athletic Neptun Constanţa. Formaţia de la malul mării s-a impus în ultimul act cu 21-12. CSM Târgu Jiu îşi păstrează locul 1 în clasamentul general de calificare la Tuneul Final, informează csmtargujiu.ro.

CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa A, alături de CSM Oradea şi CSM Sighet. Echipa de 3×3 a CSM Târgu Jiu a fost formată din Adrian Roşu, Alexandru Berca şi Andrei Gheorghe şi Remus Răceanu.

În deschiderea Turneului 3, CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în faţa grupării CSM Sighet, scor 18-11. A urmat apoi meciul doi din grupă, în care CSM Oradea a trecut şi ea de CSM Sighet, scor 14-12. Astfel, meciul dintre CSM Târgu Jiu şi CSM Oradea a devenit derby-ul grupei. A fost un meci extrem de echilibrat, decis pe final, în care gorjenii s-au impus la limită, scor 19-18. CSM Târgu Jiu a câştigat astfel Grupa A şi s-a calificat în sferturile de finală.

În următorul act al competiţiei, gruparea gorjeană a dat peste Sportul Studenţesc. La finalul unui meci foarte disputat, încheiat 21-16, CSM Târgu Jiu şi-a trecut în cont o nouă victorie şi calificarea în semifinalele Turneului 3. În penultimul act al competiţiei, CSM Târgu Jiu a eliminat o altă formaţie din Bucureşti, Dinamo Ştiinţa, o echipă experimentată la nivel de 3×3. Scor 21-14 şi gruparea din Târgu Jiu devine singura formaţie din actuala stagiune a Cupei României care dispută trei finale consecutive în turneele de calificare.

Adrian Roşu, şeful secţieie de baschet a CSM Târgu Jiu, component al formaţiei de 3×3 a făcut o scurtă analiză a Turneului 3, în care gruparea gorjeană a ajuns până în finală: „Am avut o zi foarte grea, am făcut o schimbare în lot din cauza accidentării lui Alin Borşa, pe care am dorit să-l menajăm pentru meciul cu Sighetu Marmaţiei din campionat. L-am înlocuit cu Remus Răceanu, care şi-a făcut pe deplin datoria. Remus s-a încadrat perfect în echipă. Traseul nu a fost unul uşor, în grupe am trecut de Sighet, apoi am reuşit cu greu să învingem Oradea şi să ne calificăm în sferturi. Acolo, am dat peste cei de la Sportul Studenţesc. Meci greu cu Sportul, dar am reuşit să trecem mai departe. În semifinale ne-am luptat de la egal la egal cu Dinamo. Am reuşit pe final de meci să ne desprindem cu ajutorul unor recuperări foarte importante ale lui Remus Răceanu. Am profitat de aceste recuperări şi am înscris din spatele semicercului şi astfel ne-am adjudecat victoria. În finală am mers umăr la umăr cu cei de la Constanţa până la jumătatea meciului, moment în care ei au reuşit să se desprindă cu câteva aruncări de la distanţă. Rămânem pe primul loc în clasamentul general, iar acum aşteptăm să vedem ce o să ne rezerve ziua de mâine”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here