Ultima Ora

11:32 Spitale anunțate să asigure asistență medicală pentru nunta lui George Simion. Medic: Cine-i frate ăsta?

Liderul AUR, George Simion, s-a căsătorit civil, vineri, cu Ilinca Munteanu, într-o ceremonie organizată în județul Vâlcea, iar, sâmbătă, este programată cununia religioasă, la un complex turistic din comuna Măciuca.

Omul politic a precizat că așteaptă aproximativ 10.000 de nuntaşi la cununia religioasă şi petrecerea câmpenească organizată în cinstea căsătoriei sale. Unitățile și compartimentele de primiri urgenţe de la trei spitale din judeţ au fost alertate, în contextul organizării nunţii liderului AUR George Simion, potrivit unui medic vâlcean. Solicitarea a fost una oficială, printr-o adresă emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea și semnată de prim-adjunctul unității Marius Zoican. Cele trei spitale alertate sunt Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, Spitalul Municipal Drăgăşani şi Spitalul Orăşenesc Horezu.

Medicul Cristiana Adi Oprita din Vâlcea s-a revoltat când a văzut solicitarea, după cum a scris într-o postare pe Facebook: ”A ajuns MAI să ne dea ordin de alertă pentru asigurarea asistenței medicale când se însoară aştia din politică???? Mă, dar voi altceva mai bun nu aveţi de făcut? Cine-i, frate, ăsta care se însoară şi toată lumea, începând cu jandarmeria şi terminând cu noi, urgentiştii, trebuie să fim în alertă?”.

Comment here