Ultima Ora

11:30 Activitate SUSPENDATĂ la CSM Târgu-Jiu. Meciul cu Vîlcea, AMÂNAT

CSM Târgu Jiu a anunțat, miercuri, suspendarea activității la nivel de copii și juniori și amânarea partidei care trebuia disputată în această săptămână.

Ca urmare a hotărârii Ministerului Educației și Cercetării de a închide instituțiile de învățământ preuniversitar în perioada 11-22 martie, Federația Română de Handbal a decis suspendarea tuturor competițiilor de copii și juniori organizate de F.R.H. și A.J.H./A.M.H. până la redeschiderea școlilor.

Ținând cont de deciziile luate de federațiile sportive și în urma deciziilor adoptate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, cu privire la suspendarea cursurilor din învățământul preuniversitar, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID 19, conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu a luat hotărârea de a suspenda activitatea, competiţiile şi antrenamentele, la nivel de copii și juniori, atât la secția de handbal, cât și la secția de baschet.

Având în vedere hotărârea Ministerului Educației și Cercetării de a închide instituțiile de învățământ preuniversitar, în perioada 11-22 martie, dar și a faptului că în majoritatea localităților, sportivii din centre își desfășoară activitatea sportivă, sunt cazați și mănâncă în unități subordonate MEC, Comitetul Director FRH a hotărât închiderea Centrelor Naționale de Excelență și Olimpice până la redeschiderea școlilor. În acest caz, centrele care au echipe înscrise în Campionatul Național de Divizia A trebuie închise, iar administratorii de centre trebuie să înainteze o adresă oficială de solicitare de amânare a acestor meciuri, până la redeschiderea școlilor. În această situație se află și Centru Național de la Râmnicu Vâlcea, acolo unde își desfășoară activitatea echipa de handbal feminin Național Râmnicu Vâlcea. Astfel, partida dintre CSM Târgu Jiu și Național Râmnicu Vâlcea a fost amânată până la o dată care va fi stabilită ulterior.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Ca urmare a hotărârii Ministerului Educației și Cercetării de a închide instituțiile de învățământ preuniversitar în perioada 11-22 martie, Federația Română de Handbal a decis suspendarea tuturor competițiilor de copii și juniori organizate de F.R.H. și A.J.H./A.M.H. până la redeschiderea… Cititi tot articolul […]

Comment here