Ultima Ora

11:27 SuperCupa României se joacă la Târgu-Jiu

Târgu-Jiul a fost ales drept oraș gazdă pentru SuperCupa României la baschet, ediția 2021.

Miercuri, 22 septembrie 2021, de la ora 18.00, Sala Sporturilor din Târgu-Jiu va fi gazda unui eveniment baschetbalistic de excepție, SuperCupa României. U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și CSO Voluntari sunt echipele care își dispută trofeul.

Noul sezon competițional din baschetul românesc va fi deschis, la Târgu Jiu, de echipa care s-a impus în sezonul trecut în Liga Națională de Baschet Masculin, campioana în exercițiu, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, și echipa care a câștigat ediția 2020-2021 a Cupei României, CSO Voluntari. Până la debutul Cupei României și a Ligii Naționale, împătimiții de baschet din România, dar în special iubitorii de baschet din Târgu-Jiu, se pot bucura de o înfruntare în care se va juca cu trofeul pe masă.

Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu-Jiu, este cel care a depus toate eforturile pentru ca această finală să se desfășoare în orașul lui Brâncuși, din dorința de a oferi iubitorilor de baschet din Târgu-Jiu un eveniment baschetbalistic de excepție.

”Am adus SuperCupa României aici pentru iubitorii baschetului din Târgu-Jiu, care nu sunt foarte puțini și care sunt sigur că își doresc să vadă un asemenea eveniment sportiv. Ne interesează baschetul, suntem în acest fenomen și ne pasă de suporterii din Târgu-Jiu, pasionați de acest sport, care merită să vadă un astfel de meci, cu o asemenea miză, în care două dintre cele mai bune echipe din România joacă cu un trofeu pe masă. Nu este simplu să aduci organizarea SuperCupei României la Târgu-Jiu, dar, prin ceea ce facem la CSM, la secția de baschet, am demonstrat că suntem un club serios și dezvoltam aici un proiect sportiv care contează în baschetul românesc” a declarat Bălăeț.

Intrarea este liberă, dar accesul în sală se va face respectând condiţiile de acces la evenimentele sportive în spaţii închise. Meciul va putea fi urmărit și în direct prin intermediul postului Digi Sport, preluat și de Look Sport.

Comment here