Ultima Ora

11:27 Primul turneu de baschet cu spectatori, de la debutul pandemiei. ”Vă așteptăm cu drag”

CSM Târgu-Jiu va fi, la finalul acestei săptămâni, gazda unui turneu cu meciuri de verificare, la care vor participa SCM U Craiova și Steaua București. Turneul se dispută în perioada 10-12 septembrie, în Sala Sporturilor.

Prima confruntare a baschetbaliștilor gorjeni este programată pentru vineri, 10 septembrie, puțin după ora 19.00, imediat după prezentarea lotului echipei gorjene. Formația antrenată de Jordanco Davitkov se va confrunta cu Steaua București. Al doilea meci al echipei noastre se va disputa duminică, 12 septembrie, de la ora 17.00, atunci când CSM Târgu Jiu va da piept cu SCM U Craiova.

Pentru baschetbalistul gorjean Camil Berculescu, turneul organizat la Târgu Jiu este unul special, fiind primul în care publicul are acces la sală, de la debutul pandemiei.

„Turneul organizat la Târgu-Jiu va fi un turneu special, și spun asta pentru că, după o foarte lungă perioadă de timp, în sfârșit, vom avea parte de suporteri în sală. La fel cum și lor le este dor de meciurile de baschet de la Sala Polivalentă, la fel de dor ne este și nouă să jucăm cu public „La Polivalentă”. Sperăm că se vor ocupa cât mai multe locuri și că vom reuși să readucem spectacolul baschetbalistic pentru suporterii gorjeni. Vă așteptăm cu drag la meciuri, să ne bucuram împreună de baschet!” a declarat Berculescu pentru csmtargujiu.ro.

Comment here