Ultima Ora

11:27 Bunoaica: Salopete de vară în pragul iernii

Nemulţumire la Carirea Lupoaia, după ce liderul sindical Nicu Bunoaica a observat că, în magazia unităţii, se află numai salopete de vară.

„Oamenii au primit salopete de vară în pragul iernii! Se vede că salopetele sunt subțiri, de vară. Eu am fost, azi, în magazie să văd ce s-a mai adus. Salopete de iarnă nu s-au adus. Nu s-a adus nici măcar una. Și echipamentul de vară, la sudori și electricieni e un singur fel de echipament, pentru că e ignifug, nu s-a adus. Deci s-a adus numai de lăcătuș mecanic, de vară, atât. Sute de salopete de vară”, a declarat liderul Solidaritatea 2013 pentru Mediafax.

„Pe lângă noi, pe aici, este târgul de la Broșteni, oamenii se îmbracă de acolo. Se duc acolo și iau diferite piese din salopete mai groase, cu mai multe buzunare, pentru că în cele pe care le avem, calitatea este cea mai proastă, adică sunt foarte subțiri, intră vântul prin ele, și prin cele de iarnă.  Lupoaia, Roșiuța, în tot mineritul e la fel. Oamenii își cumpără de pe la târguri. Și eu am luat un astfel de echipament, nu mi s-a adus cel de sudor și cel pe care mi-l aduc e de proastă calitate, nu pot să-l folosesc mai mult de două luni. A treia lună nu mai e bun, se arde, ia foc”, a mai spus Bunoaica.

Conducerea CE Oltenia a reacţionat afirmând că salopetele se iarnă vor ajunge la angajați cu întârziere, din cauza contestațiilor depuse la licitaţia de atribuire a contractului, dar până pe 10 decembrie toată lumea le va primi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here