Ultima Ora

11:27 ANUNȚ Poliția Gorj. Are legătură cu permisul de conducere

Inspectoratul de Poliție Gorj anunță că reia activitate de examinare pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere.

”Având în vedere prevederile art. 106, alin. 1 conform cărora titularul unui permis de conducere eliberat de către o autoritate română sau străină susţine, la cerere, testul de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie până în a 30-a zi, inclusiv, a perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce pentru care poate solicita reducerea perioadei de suspendare, vă comunicăm faptul că la nivelul Serviciului Rutier Gorj se reia activitatea de examinare, în data de 02.04.2020, ora 10:00, în SALA PRESEI a Stadionului Municipal Târgu Jiu. Ulterior, examenul se va susține săptămânal, în zilele de marți și joi, ora 09:00, în aceeași locație.

Persoanele care se vor prezenta pentru susținerea examenului de reducere a perioadei de suspendare sunt obligate să respecte prevederile Ordonanțelor Militare în vigoare și să ia toate măsurile de protecție individuală” transmite IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here