Ultima Ora

11:27 ANUNȚ Poliția Gorj. Are legătură cu permisul de conducere

Inspectoratul de Poliție Gorj anunță că reia activitate de examinare pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere.

”Având în vedere prevederile art. 106, alin. 1 conform cărora titularul unui permis de conducere eliberat de către o autoritate română sau străină susţine, la cerere, testul de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie până în a 30-a zi, inclusiv, a perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce pentru care poate solicita reducerea perioadei de suspendare, vă comunicăm faptul că la nivelul Serviciului Rutier Gorj se reia activitatea de examinare, în data de 02.04.2020, ora 10:00, în SALA PRESEI a Stadionului Municipal Târgu Jiu. Ulterior, examenul se va susține săptămânal, în zilele de marți și joi, ora 09:00, în aceeași locație.

Persoanele care se vor prezenta pentru susținerea examenului de reducere a perioadei de suspendare sunt obligate să respecte prevederile Ordonanțelor Militare în vigoare și să ia toate măsurile de protecție individuală” transmite IPJ Gorj.

Comment here