Ultima Ora

11:26 Ponta, apel către parlamentari

Liderul PRO România, Victor Ponta, lansează un apel către parlamentari. Le cere să voteze ÎMPOTRIVA legii care prevede formarea Fondului Suveran, proiect votat prin OUG la inițiativa fostului lider al PSD, Liviu Dragnea.

„Azi este primul test al SCHIMBĂRII în Parlament! Putem să vedem, cu această ocazie, dacă Dragnea – Vâlcov – Dăncila – Ghizdeanu mai conduc România sau nu. Azi, la Camera Deputaților (punctul 9 pe ordinea de zi) trebuie votată Legea privind aprobarea Ordonanței de Urgență privind Fondul Suveran). Deputații Pro România solicită tuturor grupurilor parlamentare să votăm pentru RESPINGEREA acestei inițiative care afectează grav interesele naționale ale României!

Dacă a uitat cineva, Fondul Suveran a fost gândit de Dragnea și Vâlcov, la inițiativa unor grupuri de interese din Israel și Rusia/ actele normative necesare au fost semnate de Dăncilă și Teodorovici – se dorea trecerea ultimelor companii rămase încă în proprietatea României (Hidroelectrica, Romgaz, Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, Salrom ș.a.m.d.) în administrarea unor indivizi privați. Toate aceste companii (care valorează aproximativ 20 de miliarde de euro și reprezintă avuția noastră comună) au fost evaluate de Ghizdeanu la mai puțin de 2 miliarde – frauda pusă la cale prin Fondul Suveran era de peste 18 miliarde de euro – și lasă România fără nicio companie națională!

Prin lupta noastră, a celor de la Pro România, și a altor oameni politici și jurnaliști onești, proiectul criminal a fost întârziat. Azi, în Camera Deputaților, putem să oprim definitiv această tentativă de fraudă fără precedent. Cât despre sancțiuni penale, când vom avea cu adevărat instituții anticorupție în România o să fie trași la răspundere cei vinovați! Acum, însă, nu se întâmplă nimic” scrie Victor Ponta pe Facebook.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here