Ultima Ora

11:26 Doi constănțeni au jefuit un bătrân din Plopșoru

Doi tineri din Constanța au lăsat un bătrân, de 85 de ani, din comuna gorjeană Plopșoru fără suma de 7000 de lei. L-au păcălit că vor să cumpere băuturi alcoolice, au intrat în locuință și i-au furat banii.

”La data de 14 mai a.c., polițiști din cadrul I.P.J. Argeș au identificat în trafic o tânără de 20 de ani și un bărbat de 30 de ani, ambii din comuna Valu lui Traian, județul Constanța, fiind bănuiți și căutați pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt, pe raza comunei Plopșoru. Cei doi au fost preluați de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

La data de 13 mai a.c., polițiștii din Turceni au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat, de 85 de ani, din comuna Plopșoru, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 7.000 lei, de către două persoane necunoscute. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, la domiciliul apelantului ar fi venit două persoane, iar sub pretextul că doresc să cumpere băuturi alcoolice. Bărbatul le-a permis accesul în curtea locuinței, ocazie cu care ar fi profitat de neatenția sa și ar fi sustras suma de bani, după care au părăsit imobilul. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate” a transmis Poliția Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here