Ultima Ora

11:25 6 angajaţi UPU, confirmaţi cu COVID-19. Se redeschide centrul de vaccinare pentru angajaţii SJU Târgu-Jiu

Şase angajaţi ai Unităţii de Primiri Urgenţe, din cadrul Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, au fost confirmaţi cu COVID-19 şi se tratează la domiciliu.

„În ultimele 14 zile, au fost depistați pozitiv un număr total de 10 angajați. În afară de cei 4 angajați de la Gastroenterologie, Neurologie, Ortopedie-Traumatologie și UPU, sâmbătă, au mai fost depistați pozitiv la COVID-19 încă 6 angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Aceștia își desfășoară activitatea la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu-Jiu și manifestă forme ușoare ale bolii, tratându-se la domiciliu. În prezent, activitatea UPU nu este afectată” a transmis Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu.

60% dintre angajații Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat împotriva COVID-19. 73% dintre medicii şi 60% dintre asistenţii medicali s-au imunizat împotriva COVID-19. Personalul TESA al unității medicale este vaccinat în proporție de 40%, iar personalul de la curățenie în proporție de 23%.

„Având în vedere ultimele precizări, de la nivel național, legate de demararea efectuării celei de-a treia doze de vaccin, Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu va redeschide centrul de vaccinare, pentru asigurarea vaccinării doar a personalului propriu. SJU va asigura personalul vaccinator corespunzător. Data estimată de redeschidere a acestui centru de vaccinare este 11 octombrie 2021. Medicii coordonatori ai centrului vor fi Dr. Constantin Mădălin Dinu, director medical al SJU Târgu-Jiu și medicul Dumitru Vlăduț, epidemiolog. Vaccinul este sigur, eficient și este cea mai scurtă cale spre întoarcerea la normalitate” se arată pe pagina de socializare a spitalului.

Comment here