Ultima Ora

11:24 Virgil Popescu, aviz POZITIV

Ministrul desemnat pentru preluarea portofoliului Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a primit aviz pozitiv, marţi, din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului. Membrii comisiilor au avizat pozitiv noul mandat cu 23 de voturi pentru şi 21 de voturi împotrivă.

Preşedintele Comisiei Economice a Senatului, Daniel Zamfir, a acuzat că audierea ministrului desemnat la Economie, Virgil Popescu, face parte dintr-o procedură de „neînvestire” a Guvernului Orban II și că parlamentarii au fost chemaţi ca să asiste la o „mascaradă”.

„Am aflat, de la domnul premier, că nu se doreşte învestirea. Participăm la o mascaradă, un simulacru, unde unii dintre noi luăm lucrurile în serios, iar alţii participă ca să piardă timpul”, a spus Zamfir.

Din încăpere i s-a transmis lui Zamfir să părăsească sala, dacă audierea este o pierdere de timp.

„Dacă domnul Popescu nu vrea să fie ministru, nu o să-l întreb ce vrea să facă. În schimb, văd că are o singură ţintă: Primăria Capitalei. Domnul Orban a tăiat din bugetul primăriei, domnul Cîţu a trimis un control, văd că şi domnul ministru Popescu face declaraţii care pe mine mă intrigă. Spune că blochează conturile Primăriei Capitalei. (…) ELCEN a făcut tot posibilul ca RADET să intre în faliment. V-aş întreba care a fost interesul şi de ce ELCEN-ul a ţinut din tot înadinsul să bage în faliment RADET, în condiţiile în care clientul principal al ELCEN era RADET-ul?” a mai spus Zamfir.

Deputatul PSD Iulian Iancu a intervenit şi a precizat că audierile trebuie valorificate şi tratate cu respect.

„Putem să transformăm această dezbatere într-una cu jigniri. Audierile au fost catalogate ca fiind inutile, dar sunt 2-3 ore din viaţa noastră în care noi parlamentarii evoluăm în faţa ţării. Trebuie să valorificăm aceste ore în favoarea celor care ne-au trimis aici. Să spunem tot ce dorim, dar să ne respectăm”, a spus Iancu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here